Geld versturen vanuit de VS naar India en Singapore via Google Pay? - JGuru (2024)

Geld versturen vanuit de VS naar India en Singapore via Google Pay? - JGuru (1)

Vraagt ​​u zich af hoe u via Google Pay geld van de VS naar India en Singapore kunt verzenden, kan ik met Google Pay geld overboeken van India naar de Verenigde Staten, hoe controleer ik de status van internationale geldoverdrachten -

Google Pay (ook bekend als GPay) is een populair digitaal portemonneeplatform en online betalingssysteem, ontwikkeld door Google, dat wordt gebruikt om geld te verzenden of te ontvangen, rekeningen te betalen aan verkopers en vele andere dingen.

Voorheen was het internationaal versturen van geld niet mogelijk op het platform, gebruikers kunnen alleen binnenlands geld overmaken. Google Pay heeft echter aangekondigd dat gebruikers uit de VS nu geld kunnen sturen naar gebruikers in India en Singapore.

Dus als u ook een van degenen bent die via Google Pay geld van de VS naar India of Singapore wil overboeken, hoeft u alleen maar het artikel tot het einde te lezen, aangezien we de stappen hebben opgesomd om dit te doen.

Hoe kunt u via Google Pay geld vanuit de VS naar India en Singapore sturen?

Google werkt samen met grensoverschrijdende betalingsbedrijven Wise en Western Union om internationale transacties mogelijk te maken. Beide bedrijven hebben hun diensten geïntegreerd in Google Pay in de VS.

Ook zal Google een klein deel van de grensoverschrijdende transacties via zijn app voor zijn rekening nemen. In dit artikel hebben we de stapsgewijze handleiding toegevoegd waarmee u geld kunt overboeken van de Verenigde Staten naar India en Singapore.

Geld overmaken vanuit de VS

Wanneer een gebruiker geld verzendt vanuit de VS, weet de gebruiker die het geld ontvangt in India of Singapore het omgerekende valutabedrag in de app en niet het bedrag dat de afzender heeft verzonden. Zo kunt u het geld overmaken.

  • Open de Google Pay-app op uw apparaat.
  • Zoek en selecteer het contact in India of Singapore naar wie u geld wilt overmaken.
  • Klik op Betaal en selecteer Western Union or Wijs (als u nog geen account bij een van deze partners heeft, kunt u de instructies op het scherm volgen om er een aan te maken).
  • Voor Western Union klikt u op Google Pay voor Hoe u wilt betalen.
  • Als u nog niet eerder geld naar deze persoon heeft verzonden, hun betalingsgegevens toevoegen.
  • Wanneer de transactie is voltooid, krijgt u een statusbericht in uw gesprek.

Opmerking: Wanneer u internationaal geld verzendt, wordt dit verzonden via de betalingsbedrijven Western Union of Wise. Het is raadzaam om alle betalingsgegevens te bevestigen en de identiteit van de ontvanger te verifiëren voordat u betalingen verzendt.

Conclusie

Dit zijn dus de stappen waarmee u via Google Pay geld van de Verenigde Staten naar India en Singapore kunt sturen. We hopen dat het artikel u heeft geholpen bij het internationaal overmaken van geld.

Voor meer artikelen en updates, volg ons nu op sociale media en word lid van de DagelijksTechByte familie. Volg ons op Twitter, Instagram en Facebook voor meer geweldige inhoud.

Kan ik geld vanuit India naar de VS sturen?

Nee, vanaf nu kunnen Google Pay-gebruikers in de VS met de functie geld overmaken naar gebruikers in India en Singapore, en het werkt niet andersom, zoals gebruikers in India geen geld kunnen sturen naar iemand in de VS.

Kan ik Google Pay gebruiken om geld naar bedrijven te sturen?

Nee, de functie is alleen beschikbaar voor betalingen van persoon tot persoon en bedrijven kunnen geen geld naar individuen sturen of andersom.

Hoe controleer ik de status van internationale geldoverboekingen?

U kunt eenvoudig de status controleren van uw transactie vanuit de VS naar India of Singapore. Om dit te doen, opent u Google Pay >> Selecteer de contactpersoon naar wie u geld heeft overgemaakt >> Klik in de betalingsbevestiging op Status controleren >> Als u Western Union heeft geselecteerd, wordt u doorgestuurd naar de accountstatus van Western Union. U wordt gevraagd transactiegegevens toe te voegen. Voor het transactienummer raadpleegt u de e-mail die Western Union u heeft gestuurd. Als u Wise heeft geselecteerd, vindt u uw betalingsstatus nadat u op Status controleren klikt.

Kan ik met Google Pay geld overboeken van de VS naar India?

Ja, met de Google Pay-app kunnen Amerikaanse gebruikers nu betalingen doen naar India en Singapore met de integraties van de betalingsbedrijven Wise en Western Union.

Misschien ook interessant:
Hoe bedrijfsadvertenties op Google Maps uit te schakelen?
Hoe kunt u een parkeerplaats voor voertuigen op Google Maps opslaan?

Geld versturen vanuit de VS naar India en Singapore via Google Pay? - JGuru (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated:

Views: 6507

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.