Search Results - Koop uw parfum online bij Parfumswinkel (2024)

Set Descending Direction

1-10 of 29

Page:

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. Next

Wat zijn de bedrijfsgegevens van Parfumswinkel?

Anna Naus 18-jun.-2015

Onze algemene bedrijfsgegevens vindt u in de onderstaande tabel:

NaamParfumswinkel B.V.
AdresPark Forum 1045
Postcode en plaats5657HJ Eindhoven
LandNederland
Telefoonnummer028-08 29 17
Email[emailprotected]
Bereikbaarheidmaandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur
KvK-nummer69044902
BTW-nummerNL.857703791.B01
EORI-nummerNL857703791

Let op:Het bovenstaande adres is geenbezoek- of afhaaladres.

Let op:Onze IBAN en BIC kun jenietgebruiken voor een overboeking. Hiervoor krijg je van ons een aparte betaallink!

Wat zijn de voorwaarden van promotiecodes?

Anna Naus 18-jun.-2015

Wij hebben in duidelijke en heldere taal de voorwaarden van de promotiecodes voor u opgeschreven.

Alle info op een rijtje

    1. Deze voorwaarden zijn bedoeld voor alle Parfumswinkel promotiecodes.
    2. Iedere promotiecode heeft een code. Dit is een combinatie van nummers en letters.
    3. Een promotiecode kan alleen uitgegeven worden bij Parfumswinkel door bijvoorbeeld een heerlijke geur of huidverzorgingsproduct te kopen.
    4. Promotiecodes kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.
    5. Een promotiecode kan slechts één keer gebruikt worden.
    6. Sommige promotiecodes zijn niet te gebruiken in combinatie met aanbiedingen of andere acties.
    7. Promotiecodes zijn niet inwisselbaar voor geld. U kunt met een promotiecode geen korting krijgen op andere producten dan de producten waarvoor de betreffende actie geldt.
    8. Promotiecodes worden eenmalig verstrekt. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats. Onder verlies valt ook het (per ongeluk) wissen van de email met de betreffende promotiecode.
    9. In geval van fraude heeft Parfumswinkel het recht af te zien van de te geven korting. Onder fraude valt onder meer hacking, phishing, spamming en brute forcing. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van de promotiecodes wordt ontzegd.
    10. Het is niet toegestaan promotiecodes op welke wijze dan ook door te verkopen zonder dat Parfumswinkel hiervan op de hoogte is.
    11. Tijdens de actie worden de promotiecodes willekeurig door Parfumswinkel verstrekt.

Deze voorwaarden gelden op het gebruik van alle promotiecodes van Parfumswinkel. Maakt u gebruik van onze promotiecode dan gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden en dient u zich hieraan te houden.

Zijn de producten echt?

Zenna Eekhof 16-okt.-2017

We krijgen wel eens de vraag of onze producten helemaal origineel zijn. Gelukkig kunnen wij garanderen dat dit altijd het geval is!

Wij verkopen alleen originele en echte producten. Dankzij onze parfumerie Parfumswinkel in Breda is het mogelijk om contracten met leveranciers af te sluiten om zo originele producten te kunnen bestellen en verkopen.

Daarnaast is onze parfumerie van ieder merk dat wij verkopen een officieel verkooppunt en daardoor een erkende verkoper. Verschillende van deze merken vermelden de officiële verkooppunten op hun website. Hier zijn wij te vinden wanneer je op Breda zoekt.

Ten slotte kun je eventueel ook zelf de houdbaarheid van je gekochte parfum testen via deze website. Onder op de verpakking staat een batchcode die je kunt invoeren. Zo zie je meteen wanneer jouw parfum gemaakt is.

Meer over de betrouwbaarheid van Parfumswinkel lees je hier.

Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag!

Met welke pakketjesdienst werkt Parfumswinkel samen?

Zenna Eekhof 30-okt.-2017

DHL / Bpost doet er alles aan om uw pakket binnen 2 werkdagen te bezorgen. U kunt uw pakket online volgen met de Track & Trace code.

Hoe werkt het

Bent u deeerste keerniet thuis? Geen zorgen! Bpost levert het bij de dichtsbijzijnde Bpost ServicPoint af. U krijgt altijd een notificatie in uw brievenbus en ook nog een meldling per e-mail. Wilt u liever uw pakket thuisbezorgd krijgen? Dat kan ook. Gebruik hiervoor de notificatie met instructies van Bpost. Dit kan tot 23.59 uur.

Alle info een rijtje

1.Wij versturen uw pakket met DHL. Bpost neemt het in België over van DHL.

2.ls de bezorgpoging niet gelukt is, dan wordt het pakket automatisch naar een parcelshop van Bpost verzonden. Hier blijft het pakket 15 kalenderdagen liggen.

3.De verzendtijd naar Belgïe is 2 werkdagen

Voor al uw vragen, klachten of opmerkingen over de verzending van DHL / Bpost, kunt u bij ons terecht! U hoeft dusnietmet hen te bellen. Wij kunnen dan een onderzoek laten opstarten of eventueel een klacht uitzetten bij DHL / Bpost.

Website

track.bpost.be

Telefoonnummer

022-012345

Hoe ziet het herroepingsrecht eruit?

Anna Naus 17-jul.-2019

We hebben in duidelijke en heldere taal hieronder het herroepingsrecht voor u opgeschreven. We hebben het herroepingsrecht ook in formele taal. Deze kunt u terugvinden in onze Algemene Voorwaardenop onze website.

HERROEPINGSRECHT

Artikel 6.

1. Annuleren van uw bestelling is bij ons geen enkel probleem! U mag uw bestelling binnen 30 dagen herroepen / annuleren. Deze 30 dagen gaan in vanaf het moment dat u uw bestelling ontvangen hebt. U kunt dit doen door ons bijvoorbeeld een mail te sturen waarin u schrijft dat u uw bestelling wilt annuleren/ herroepen.

2. U hoeft zelfs geen reden aan ons op te geven.

VERZENDKOSTEN IN GEVAL VAN HERROEPING

Artikel 8.

Er zijn geen verzendkosten bij het retourneren naar Parfumswinkel. Dit is altijd gratis.

VERPLICHTINGEN VAN PARFUMSWINKEL BIJ HERROEPING

Artikel 9.

Zodra u binnen 30 dagen bij ons aangeeft iets terug te willen sturen, doen wij dit:

  1. We sturen na ontvangst van uw aanvraag een bevestiging
  2. We sturen u een nieuw product of u ontvangt uw betaling binnen 5 werkdagen terug.

UITSLUITING HERROEPINGSRECHT

Artikel 10.

Sorry, de volgende producten kunnen we niet terugnemen:

  1. Parfums waarvan de verzegeling is verbroken of de verpakking is geopend.
  2. Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen.
  3. Tassprays, deze worden handmatig speciaal voor u aangemaakt.
  4. Producten zonder de originele verpakking

Is Parfumswinkel betrouwbaar?

Danny van den Broek 5-jul.-2023

Parfumswinkel is een webshop waarvan het kantoor gevestigd is in Eindhoven en de fysieke winkel in Breda.
De winkel is altijd te bezoeken en is gevestigd op het adres:Wilhelminastraat 254818SBBredaNederland
Doordat wij een fysieke winkel hebben in Nederland, kunnen wij bij de officiële retailers onze geuren inkopen. Wist je namelijk dat in de parfumeriewereld een fysieke winkel een vereiste is om officiële contracten te krijgen bij de merken zelf? We verkopen dan ook uitsluitend producten die we direct inkopen bij de officiële retailers. Ook ontvangen wij regelmatig support van de merken, zoals met bijvoorbeeld een cadeau bij aankoop voor de klant, om jouw shopervaring bij Parfumswinkel nog leuker te maken. Je ontvangt dan bijvoorbeeld een travelspray of een bodylotion cadeau.
Twijfel jij nog over de aankoop van jouw product? Dan ben je altijd welkom bij onze winkel in Breda. Je kan ons assortiment daar proberen met behulp van de testers die je in de winkel vindt. Ook staat het winkelpersoneel altijd klaar voor je om je advies te geven, indien je dat graag wil.
Uiteraard staan wij ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het KVK nummer 69044902. Wij worden gemiddeld met een 9 beoordeeld op Kiyoh op basis van bijna 23.000 reviews. Mocht je nog aanvullende informatie willen ontvangen, dan mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Werkt Parfumswinkel samen met andere bedrijven?

Danny van den Broek 18-jun.-2015

Heeft u als bedrijf interesse in ons assortiment? Neem dan via e-mail contact met ons op. Wie weet hebben we een aantrekkelijk aanbod voor je.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Danny van den Broek 18-apr.-2019

Toch niet helemaal tevreden over uw aankoop? Dat is vervelend. Geen zorgen, daar gaan we meteen iets aan doen!

Alle retourinfo op een rijtje

  1. Gratisuw product retour sturen met DHL.

  2. 30 dagen bedenktermijn, na ontvangst van uw producten.

  3. Helaas kunnen we alleen het geld terug storten. U kan dan zelf het juiste product bestellen.

  4. Vergeet niet de pakbon of een briefje met uw bestelnummer in het pakket te stoppen. Ook is het handig als u de retourreden op de pakbon of het briefje schrijft. Zo kunnen we de retour het snelste verwerken.

Uitzonderingen

Sorry, de volgende producten kunnen wenietterugnemen:

  1. Producten waarvan de verzegeling is verbroken. U kan dus de nieuwste Lancôme parfumfles niet retourneren nadat u deze geopend heeft om er eventjes aan te ruiken. Alle verpakkingen dienen in originele staat te zijn. Daarnaast bestaat een groot deel van het assortiment uit hygiëneproducten. Na opening, verwijdering van deksel of zegel kunnen deze producten niet geretourneerd worden. Na opening zijn veel producten verminderd of niet verkoopbaar. Producten kunnen om deze redenen als retour geweigerd worden.

  2. Vouchers, VVV giftcard en Fashioncheque.Deze kunnen we helaas niet inruilen voor geld. Gelukkig hebben we genoeg andere heerlijke producten op onze website.

  3. Tassprays en gepersonaliseerde artikelen.Deze worden handmatig en speciaal voor u gemaakt. We kunnen deze dus niet terugnemen.

Klik hier om naar onze retourpaginate gaan. Let op! Druk op "Etiket aanvragen" als u uw DHL retourlabel wilt uitprinten.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Anna Naus 15-jul.-2019

Heeft u een bestelling geplaatst bij Parfumswinkel maar wilt u deze toch liever annuleren? Geen enkel probleem!Neem dan contact op met onze klantenservice. Houd je ordernummer bij de hand zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Hoe neem ik contact op met Parfumswinkel?

Anna Naus 15-jul.-2019

Heeft u een vraag of een opmerking? U mag ons altijd een e-mail sturen of bellen! Binnen 24 uur(op werkdagen) krijgt u van ons een reactie. Vermeld indien van toepassing ook uw ordernummer, zodat wij uw vraag snel kunnen beantwoorden.

E-mail[emailprotected]
Telefoonnummer028 - 08 29 17 (lokaal tarief)
Whatsapp+31 85 401 1118
FacebookParfumswinkel
InstagramParfumswinkel

Bereikbaarheid

Op maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 12:15 uur en van 13:00 uur tot 17:00 uur

Let op: tijdens feestdagen of vakantieperiodes kan dit afwijken. Onze actuele openingstijden worden bovenaan de pagina weergegeven.

Set Descending Direction

1-10 of 29

Page:

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. Next
Search Results - Koop uw parfum online bij Parfumswinkel (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tuan Roob DDS

Last Updated:

Views: 6509

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tuan Roob DDS

Birthday: 1999-11-20

Address: Suite 592 642 Pfannerstill Island, South Keila, LA 74970-3076

Phone: +9617721773649

Job: Marketing Producer

Hobby: Skydiving, Flag Football, Knitting, Running, Lego building, Hunting, Juggling

Introduction: My name is Tuan Roob DDS, I am a friendly, good, energetic, faithful, fantastic, gentle, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.