ICE Benchmark Administration introduceert USD SOFR ICE Swap Rate® Swap Spreads en EUR €STR ICE Swap Rates® als benchmarks - Silicon Canals (2024)

LONDEN–(BUSINESS WIRE)–Intercontinental Exchange, Inc. (NYSE:ICE), een toonaangevende wereldwijde leverancier van technologie en data, heeft vandaag aangekondigd dat ICE Benchmark Administration Limited (IBA) van plan is USD SOFR ICE Swap Rate® Swap Spreads en EUR te lanceren €STR ICE Swap Rates® voor gebruik als benchmarks in financiële contracten en financiële instrumenten door licentiehouders op 1 juli 2024.

ICE Benchmark Administration introduceert USD SOFR ICE Swap Rate® Swap Spreads en EUR €STR ICE Swap Rates® als benchmarks - Silicon Canals (1)
ICE Benchmark Administration introduceert USD SOFR ICE Swap Rate® Swap Spreads en EUR €STR ICE Swap Rates® als benchmarks - Silicon Canals (2)

De lancering volgt op de succesvolle publicatie door IBA van indicatieve 'bèta'-versies van de USD SOFR ICE Swap Rate Swap Spreads en EUR €STR ICE Swap Rates-instellingen voor een eerste testperiode sinds 3 mei 2024.

“Na succesvolle tests zijn we verheugd een verdere uitbreiding van IBA's reeks ICE Swap Rate-benchmarks aan te kondigen met SOFR-swapspreads en €STR-swaprentes”, aldus Clive de Ruig, voorzitter van IBA. “IBA blijft innoveren en haar gereguleerde benchmarkaanbod ontwikkelen om ervoor te zorgen dat we onze klanten betrouwbare en relevante benchmarkgegevens kunnen bieden.”

De USD SOFR ICE Swap Rate Swap Spreads en EUR €STR ICE Swap Rates-instellingen worden bepaald op basis van de door IBA gepubliceerde ICE Swap Rate Berekeningsmethode “Waterval”.. De publicatietenoren, specificaties van de invoergegevens en standaardmarktomvang zijn beschikbaar op IBA's ICE Swap Rate-webpagina.

IBA zal USD SOFR ICE Swap Rate Swap Spreads en EUR €STR ICE Swap Rates-instellingen publiceren voor gebruik als benchmarks door licentienemers op en onder de voorwaarden van hun huidige USD en EUR ICE Swap Rate-licentieovereenkomsten, respectievelijk. De instellingen zullen beschikbaar worden gesteld naast IBA's andere ICE Swap Rate-instellingen voor de valuta's USD (SOFR), GBP (SONIA) en EUR (EURIBOR) met looptijden variërend van één tot 30 jaar.

- A message from our partner -

Neem contact op met de licentieafdeling van IBA team at [e-mail beveiligd] voor informatie over hoe u een licentie kunt verkrijgen voor en toegang kunt krijgen tot de ICE Swap Rate-benchmark van IBA (inclusief de nieuwe instellingen).

Over ICE Benchmarkbeheer

ICE Benchmark-beheer is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority voor de gereguleerde activiteit van het beheren van een benchmark, en is geautoriseerd als benchmarkbeheerder onder de Britse Benchmarksverordening. IBA behoudt zich alle rechten voor met betrekking tot de ICE Swap Rate-methodologie en de ICE Swap Rate-instellingen, inclusief de USD SOFR ICE Swap Rate Swap Spreads en EUR €STR ICE Swap Rates-instellingen. ICE, ICE Swap Rate en ICE Benchmark Administration zijn geregistreerde handelsmerken van IBA en/of haar dochterondernemingen. IBA is niet aangesloten bij de New York Fed. De New York Fed sanctioneert, onderschrijft of beveelt geen producten of diensten aan die door IBA worden aangeboden. Het merkteken “SONIA” wordt gebruikt onder licentie van de Bank of England (de benchmarkbeheerder van SONIA), en het gebruik van een dergelijk merk impliceert of drukt geen enkele goedkeuring of steun uit van de Bank of England. “Bank of England” en “SONIA” zijn geregistreerde handelsmerken van de Bank of England.

Over Intercontinental Exchange

Intercontinentale Exchange, Inc. (NYSE: ICE) is een Fortune 500-bedrijf dat digitale netwerken ontwerpt, bouwt en exploiteert die mensen verbinden met kansen. We bieden financiële technologie en datadiensten voor de belangrijkste activaklassen en helpen onze klanten toegang te krijgen tot bedrijfskritische workflowtools die de transparantie en efficiëntie vergroten. ICE's futures, aandelen en opties uitwisselingen - inclusief de New York Stock Exchange - en clearinghuizen mensen helpen investeren, kapitaal aantrekken en risico's beheersen. Wij bieden een aantal van 's werelds grootste markten voor de handel in en de clearing van energie- en milieuproducten. Ons vaste inkomen, gegevensdiensten en uitvoeringsmogelijkheden bieden informatie, analyses en platforms waarmee onze klanten processen kunnen stroomlijnen en kansen kunnen benutten. Bij ICE Hypotheektechnologietransformeren we de Amerikaanse woningfinanciering, van de initiële consumentenbetrokkenheid tot en met de productie, afsluiting, registratie en de langetermijnrelatie van dienstverlening. Samen transformeert, stroomlijnt en automatiseert ICE industrieën om onze klanten te verbinden met kansen.

Handelsmerken van ICE en / of zijn dochterondernemingen zijn onder meer Intercontinental Exchange, ICE, ICE block design, NYSE en New York Stock Exchange. Informatie over aanvullende handelsmerken en intellectuele eigendomsrechten van Intercontinental Exchange, Inc. en / of aan haar gelieerde ondernemingen bevindt zich hier. Essentiële-informatiedocumenten voor bepaalde producten die onder de EU-verordening inzake verpakte retailbeleggingen en verzekeringsgebaseerde beleggingsproducten vallen, kunnen worden geraadpleegd op de relevante beurswebsite onder het kopje "Essentiële-informatiedocumenten (KIDS)".

Safe Harbor-verklaring onder de Private Securities Litigation Reform Act van 1995 – Verklaringen in dit persbericht over de activiteiten van ICE die geen historische feiten zijn, zijn “toekomstgerichte verklaringen” die risico's en onzekerheden met zich meebrengen. Voor een bespreking van aanvullende risico's en onzekerheden, die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten afwijken van de resultaten in de toekomstgerichte verklaringen, zie de documenten van de Securities and Exchange Commission (SEC), inclusief, maar niet beperkt tot, de risicofactoren in de jaarlijkse publicatie van ICE. Verslag op formulier 10-K voor het jaar eindigend op 31 december 2023, zoals ingediend bij de SEC op 8 februari 2024.

Categorie: UITWISSELINGEN

ICE-CORP

Bron: Intercontinental Exchange

Contacten

ICE-mediacontact:
Jes Tatham

[e-mail beveiligd]
+44 7377 947136

Contactpersoon voor ICE-beleggers:
Katia González

[e-mail beveiligd]
(678) 981-3882

ICE Benchmark Administration introduceert USD SOFR ICE Swap Rate® Swap Spreads en EUR €STR ICE Swap Rates® als benchmarks - Silicon Canals (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated:

Views: 5959

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.